Lisa Miskovsky

Är det någon artist som inte behöver någon vidare presentation så är det väl egentligen Lisa Miskovsky. Med drygt 200 000 sålda album i bagaget och som en av Sveriges flitigast turnerande artister är Lisa Miskovsky en av Musiksveriges största namn och låtskrivare. Lisa har sålt guld och platinaskivor, toppat albumlistor och mottagit fem Rockbjörnar, otaliga grammisnomineringar och vunnit två Grammis. Senaste plattan "Umeå" släpptes hösten 2013. 

Lisa har senaste tiden valt att spela mer avskalat. Hon har letat efter ett intimare uttryck där publiken tillåts komma närmare, eller kanske mer där Lisa kommer närmare publiken.

Just nu arbetar Lisa med nytt material och vi se med spänning fram emot att få ta del av det.

Postat den 25 april 2014

Extrainsatt konsert i Umeå!

Efter det enorma intresset för Lisa Miskovskys sedan länge utsålda konsert i Umeå har Sagateatern nu bestämt sig för att sätta in en till konsert! De som inte har möjlighet att se Lisa den 16e maj kan nu glädjas åt en extrainsatt konsert den 7e november! Biljetterna finns att köpa på: Tickster


Lisa kommer i maj bege sig ut på en turné genom norra halvan av Sverige, med sig på scen har hon Carolina Miskovsky och Jonas Svennem och som support har hon den eminente singer-song writern Sebastian Wijk som även följde med på höstens turné 2013.


Turnédatum
16 april Umeå - Sagateatern
17e april Bollnäs - Bollnäs Kulturhus
18e april, Boda Kyrkby - Boda Kyrka
19e april, Arvika - Musikhögskolan i Ingesund

» Läs mer

Postat den 17 april 2014

Lisa Miskovsky - ny Hagströmsambassadör!


̈r det någon artist som inte behöver någon vidare presentation så är det väl egentligen Lisa Miskovsky. Med drygt 200 000 sålda album i bagaget och som en av Sveriges flitigast turnerande artister är Lisa Miskovsky en av Musiksveriges största namn och låtskrivare. Lisa har sålt guld och platinaskivor, toppat albumlistor och mottagit fem Rockbjörnar, otaliga grammisnomineringar och vunnit två Grammis. Hennes senaste platta Umeå släpptes 18 september och senast kunde den svenska publiken se henne som expertkommentator under OS-sändningarna från Sotji.


I maj presenterar MTA Production Lisa i en mer avskalad form där vi kommer höra henne tillsammans med hennes syster Carolina Miskovsky och Jonas Svennem på piano. Lisa har letat efter ett intimare uttryck där publiken tillåts komma närmare, eller kanske mer där Lisa kommer närmare publiken. Nu är den stunden här. Med sig på turnén har hon den souliga singer song writern Sebastian Wijk som support.


Under konserten i Boda kyrka i Rättvik den 18 maj kommer Lisa att utnämnas till ny ambassadör för Hagström-kampanjen och av Dalarnas Museum motta en specialbygd gitarr. I och med detta sällar hon sig till en skara av ambassadörer bestående av bland andra Björn Skifs, Clas Yngström, Janne Schaffer, Kalle Moraeus, Larry Coryell, Lasse Åberg, Arne Johansson, Miss Li, Maria Andersson (Sahara Hotnights) och Mando Diao.


- Jag är så hedrad så att Dalarnas Museum valt mig som Hagström-ambassadör, säger Lisa. Jag är både smickrad och stolt att få vara med i detta fantastiska sällskap av tidigare ambassadörer.


TURNÉDATUM
16 maj Umeå, Sagateatern 
17 maj Bollnäs Kulturhus 
18 maj Boda Kyrkby, Boda Kyrka 
19 maj Arvika, Ingesund 


» Läs mer

Postat den 10 april 2014

Sebastian Wijk och Lisa Miskovsky turnerar igen!

Nu är det klart att Sebastian Wijk kommer följa med som förband på Lisa Miskovskys turné av norra Sverige i maj. När de två turnerade tillsammans förra året blev det succé, både musiker och publik gillade kombinationen av Ume-bon och Helsingborgaren. Under en konsert kunde Lisa inte hålla sig och klev upp på scen i förtid för att göra en duett av Sebastians Heavy on my back. Får vi se något liknande i maj tro?
Se Lisas och Sebastians duett!


Turnédatum:
Umeå, Sagateatern - 16 maj
Bollnäs, Bollnäs Kulturhus - 17 maj
Rättvik, Boda Kyrka - 18 maj
Ingesund, Arvika - 19 maj

» Läs mer