Postat den 31 januari 2017

Linda Ström berör även på svenska

POP

Linda Ström
Med hjärtat på utsidan (Lovande projekt)
Betyg:
 

Linda Ström från Cookies n Beans ger sig ut på ny solokvist, då är det musikaliska avståndet ofta stort från den folk- och countrymusik som hon så framgångsrikt levererat tillsammans med Frida Öhrn och Charlotte Centervall.

Uppföljaren till sju år gamla Utan skyddsnät, utan Gud är en ny utflykt genom ett brett musikaliskt landskap där tyngdpunkten landar vid melankolisk pop på svenska. Det hörs att Staffan Hellstrand har agerat låtskrivarkompis på flera av spåren.

Linda har en av Sveriges mest unika och imponerande röster, en förmåga att beröra på så många sätt och gör det från första sekunden på Med hjärtat på utsidan. En röst som fortfarande är som klippt och skuren för att sjunga sorgsen country på engelska, är lika trovärdig även på svenska.

Bästa låt: Systrar under solen

Kristofer Holmberg / NWT