Postat den 6 mars 2017

Skivrelease och konsert

Äntligen!

Den 7 mars släpper LISAS skivan Fiddle & Accordion Conversations.

Duon består av Lisa Rydberg, både riksspelman och klassiskt skolad, med flera uppmärksammade produktioner bakom sig, på fiol, och Lisa Långbacka som med sitt spel på dragspel tagit instrumentet till ett rum av innerlighet och känsla. Tillsammans bjuder dom på magiskt samspel fyllt av dynamik och dans. Ett samspel som resulterade i succè vid fem framträdanden på Folk Alliance International i Kansas City tidigare i år.

Det nya albumet är nummer II i en trilogi kallad Sally Wiola Sessions producerad av Sofia Karlsson på eget bolag. Ett projekt med organisk musik, ”slow music”, sprungen ur viljan att stanna upp och lyfta fram artister som berör bortom genregränser. Och som löpande trådar bjuda in impulser från konst, bild och musik. Här i samarbete med bl.a konstnärinnan Isabelle Hällsjö och fotografen AnnaReet Gillblad. 

Den 7 mars kl 19
Musikaliska, Nybrokajen 11 i Stockholm

www.musikaliska.se