›› Tävlingar

 

 

 

theresa

Vinn en unik kopia av “Theresa Andersson: Live at Le Petit”!

En exklusiv One-of-A-Kind DVD inslagen i elokologisk gotländsk lammull filtad av Theresas mamma med en nålfiltad design av Theresa!
Hejsan mina vänner!

Det är med stor glädje jag vill meddela dej om släppet av min nya konsert DVD, “Theresa Andersson: Live at Le Petit”.
Konserten spelades in den 28:e februari, 2010 på Le Petit Theatre i New Orleans. Den innehåller ett längre set med äldre och nyare låtar inklusive en duett med den legendariske New Orleans musikern Allen Toussaint. Där finns också filmade intervjuer med mej på olika platser i min adopterade hemstad New Orleans.

För att sprida ryktet om denna nya DVD erbjuder vi dej en smygtitt på ett klipp där jag framträder en härlig gammal spiritual som många av er säkert känner igen. Den heter “Oh Mary Don’t You Weep.” Vi skulle vilja be om din hjälp att skicka klippet vidare till dina vänner och samtidigt erbjuda ett mycket speciellt pris till den som får flest vänner att titta på det!

Så här fungerar det:
Gå till www.TheresaAndersson.com och titta på videon. Om du tycker om den, klicka på “share” knappen och mejla sedan videon till så många vänner du vill. Du kan också använda denna knapp till att lägga upp videon på din Facebook, Myspace, Twitter och flera andra websidor. Vår videospelare låter oss se hur många av er som delade med er av videon och hur många gånger din link öppnades.

Den som får flest människor att se på sin vidarebefodrade video från och med nu fram till den 15:e maj kommer att få en MYCKET speciell gåva: en “One-Of-A-Kind” kopia av min DVD inslagen i ett handgjort ullfodral. Inuti fodralet finns ett litet fotoalbum med exklusiva fotografier tagna vid liveinspelningen tillsammans med mina tankar och anteckningar som relaterar till DVD inspelningen.

Denna gåva är mycket personlig och det ska bli en ära att få dela med mej av den till en utav er…. Min mamma har för hand filtat fodralet utav den ekologiska gotlandska lammull hon jobbar med på Gotlands Spinneri. Jag har designat och nålfiltat motivet på fodralet och sedan sytt ihop skönheten. Fotoalbumet och anteckningarna är ocksa sammansatta av mej. Detta är ett originellt handgjort fodral som bara finns i ett enda exemplar, endast for dej!

Är du nu redo att dela med dej av min musik till dina vänner och möjligtvis vinna denna gåva? Klicka då genast vidare till www.TheresaAndersson.com och dela med dej av musikens glädje!
Xoxo, Theresa OBS. Tävlingen avslutad

 

 

Tävling- Sofia Karlsson OBS. Tävlingen avslutad
I samarbete med MTA Production & Helsinge Kulturscen tävlar vi ut totalt 4st biljetter till Sofia Karlssons´s spelning i den 13é mars i Järvsö, folkets hus.
För att tävla så behöver du bara svara rätt på nedanstående fråga senast den 12´e mars.
skicka ett mail med ditt svar till tavling@mtaprod.se.

Alltid dig nära som finns med på albumet Söder om Kärleken, finns även inspelad som en instrumentalverision på Norr om Eden. Vad heter den då?
1. Södergöken  X. Josefins Dopvals  2. Alltid dig nära (reflektion)

Dessa fyra har vunnit en biljett var till Sofia Karlsson´s konsert i Järvsö.

Kajsa Blank
Tina Häll
Morgan Abrahamsson
Hilda Lindh

Tävlingen är nu avslutad.
Grattis!Tävling- Rigmor Gustafsson! OBS. Tävlingen avslutad
I samarbete med MTA Production & Rikskonserter ger vi nu er chansen att vinna 2st biljetter per stad till Rigmor Gustafsson´s Sverige-turne.
För att tävla så behöver du bara svara rätt på nedanstående fråga senast den 8´e mars.
skicka ett mail med ditt svar till tavling@mtaprod.se. samt till vilken stad du önskar gå.

Vad heter Rigmor Gustafsson´s senaste album?
1. Close to You  X. Calling You  2. Alone with you

Vi lottar även ut 4 st ex av Rigmors senaste album.

 

 


Tävling - Theresa Andersson OBS. Tävlingen avslutad
I samband med Theresas Sverigeturné så tävlar vi nu ut 2st biljetter per stad.
Theresa Andersson har framgångsrikt samarbetat med producenten/musikern Tobias Fröberg, även han från Gotland. Hur träffades dom första gången?

1.Tobias spelade på en liten klubb i New Orleans
X.Tobias & Theresa bodde grannar på Gotland under uppväxten
2.Som sport & nöjesreporter på Gotlands Tidning så intervjuade Tobias en ung musikaliskt begåvad tjej vid namn Theresa Andersson.

För att tävla så behöver du bara svara rätt på nedanstående fråga senast den 22:a mars.
skicka ett mail med ditt svar till tavling@mtaprod.se. samt till vilken stad du önskar gå.